Omschrijving: Toebehoren

Na het plaatsen van de tent is het tijd voor de inrichting. Wie wil er nu niet een aangename- en gezellige sfeer creëren? Graag helpen wij hier een handje bij door gepaste verlichting aan te bieden.

Zo hebben we enkele toebehoren in ons gamma, speciaal voor de StarShades. Dit laat onze klanten toe om een StarShade gemakkelijker te versieren of te verlichten. Momenteel kunnen we jullie onze exclusief ontworpen mastbeugel en de mastverlichting aanbieden.

De mastbeugel biedt klanten de mogelijkheid om versiering te bevestigen aan de mastpaal. De mastbeugel bestaat uit zes ijzeren ogen die gebruikt kunnen worden om bijvoorbeeld lichtslingers aan te bevestigen.

De mastverlichting is LED verlichting bestaande uit twee lichtelementen die we via een ring aan de mastpaal bevestigen. Elke armatuur is voorzien van led verlichting met volgende specificaties: 2x 30Watt, 3000 kelvin en heeft een lichthoek van110°. De verlichting wordt gevoed d.m.v een huishoudelijke verlengkabel die uitmondt in één van de zes voeten van de tent.

Zowel de mastbeugel als mastverlichting kunnen gebruikt worden in combinatie met de StarShade 400, 800 of de StarDouble.

Naast deze toebehoren kan je bij ons ook terecht voor het huren van een houten vloer. Betonblokken zijn ook verkrijgbaar, deze laten toe om een StarShade op een harde ondergrond te plaatsen.

Overzicht van onze catalogus

Mastbeugel

€25
€25

Verlichting

€25
€25

Betonblokken

€250
€250

Prijzen zijn exclusief btw en transportkosten, inclusief levering, plaatsing en afbraak